LÄHETYSMATKA UGANDAAN

One Wayn tiimi on lähdössä lähetysmatkalle Ugandaan torstaina 12.1. ja lauantaina 14.1. Matkan kesto on kaksi viikkoa.

Agape-keskuksessa järjestetään 17.–19.1. konferenssi, johon tulee paikallisia pastoreita vaimoineen. Opetuksesta vastaa pastori Esa-Pekka Mattila. Konferenssissa on myös työpajoja, joissa tiimiläiset ovat mukana opettamassa. Lisäksi suunnitteilla on kokouksia lähikylillä, kummilasten tapaamisia sekä työhön tutustumista.

Kiitos rukoustuesta konferenssin ja opetusten puolesta. Rukoillaan, että tiimi voisi olla siunauksena ugandalaisille sisarille ja veljille. Rukoillaan kaikille matkalaisille terveyttä, johdatusta ja varjelusta matkan aikana. Pyyntömme on, että jokainen saisi olla palvelemassa Herraa oikealla paikalla ja että ilo Herrassa voisi olla väkevyytenä matkalla.

Kuva: Iloinen ylistyshetki Ugandan viime vuoden konferenssista.