TERVEISIÄ NEPALISTA

Saji ja hänen nepalilainen pastoriystävänsä kävivät 20 tunnin bussimatkan päässä Kailalissa pitämässä kahden päivän tapahtuman, jossa oli tarjolla Jumalan Sanaa ja rukousta sairaiden puolesta. Matka oli todella rankka ja Sajilla oli haasteita migreenin ja polvensa kanssa, mutta ”Jumalan armossa oli kyllin”.

Noin 175 Jumalan Sanan nälkäistä ihmistä osallistui tähän hienosti onnistuneeseen tapahtumaan, ja koska useimmat osallistujista olivat matkustaneet monta tuntia päästäkseen paikalle, heille tarjottiin myös aamupala ja lounas. Tarkoituksena on jatkaa työtä alueella ja perustaa sinne seurakunta.

Dear OWM family,

I had a wonderful and fruitful ministry at Kailali. Myself and my Nepali pastor friend went to Kailali  for 2 days healing seminar.  We travel  by bus 20 hours one side. It was very tough with the issue of my knee and migraine.  But God’s grace is sufficient. Thanks for your prayers.

Around 175 people attend the meeting . Many healing taken place.  People were so hungry for God’s word. This was my first visit in this region.
I am planning to start church work in this area. We are praying  for a youth camp next year .

We were able to feed all the people breakfast and lunch. Most of the people travelled many hours to reach the church.

Continually pray for this area. Majority of people are Chowdharies and Dalits. But they are very much open to gospel.
Please also pray for me, after the long travel my both feet are swelling.

Here are some of the pictures of the program. Once again thank you so much for lifting us up in prayers.

Blessings

Saji

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna