One Way TV antenniverkkoon!

One Way aloittaa oman TV-kanavan antenniverkossa kanavapaikalla 30. Kanavalla lähetetään vain One Wayn ohjelmia.

Lähetykset alkavat maaliskuun ensimmäisenä sunnuntaina 1.3. klo 19.00 parhaaseen katseluaikaan. Aluksi ohjelmia tulee lauantaisin klo 19–20 ja sunnuntaisin klo 19–20.30. Muina aikoina kanava on toistaiseksi pimeänä.

One Way TV on täysin kristillinen TV-kanava, sillä se tuottaa pelkästään hengellisiä ohjelmia, kuten:

  • opetusohjelmia
  • evankelioivia ohjelmia
  • haastatteluja
  • elämäntarinoita
  • lähetystyöstä kertovia ohjelmia
  • musiikkia
  • nuorten ohjelmia.

Myös kaapelitalouksissa on mahdollista katsoa One Way TV:n ohjelmia vastaanottimen viereen hankittavan pienen lisäantennin avulla. Lisäksi One Way TV jatkuu edelleen myös netissä (oneway.tv).

Omalla kanavalla voimme käsitellä avoimesti niitä aiheita, jotka koemme tärkeiksi, olematta riippuvaisia toisten linjauksista ja mielipiteistä. One Way on aina ollut puolustamassa perinteistä klassista kristinuskoa monien erilaisten virtausten keskellä, ja siinä meitä tarvitaan edelleen. Se on tehtävä, jonka Jumala on meille antanut. TV:n välityksellä voimme myös vapaasti kertoa hädässä olevien ihmisten tarpeista antaen samalla katsojille mahdollisuuden osallistua heidän auttamiseensa.

”Me emme kerää varoja itsellemme, vaan niille ihmisille, joiden keskuuteen Jumala on meidät lähettänyt auttamaan ja lohduttamaan siinä hädässä, joka on tullut heidän osakseen.”

One Way on aina ollut uskon liike. Tämäkin on uskon askel, ja loppu on Jumalan kädessä. One Way TV tarvitsee nyt paljon esirukousta ja taloudellista tukea. Tule seuraamaan ohjelmiamme ja tukemaan tv-työtämme!