Kotimaan työkeskus Hauholle

One Way osti Hauhon kunnantalon


 

One Way perustaa kotimaan työkeskuksen Hauholle. Aivan kirkonkylän keskustassa sijaitseva entinen Hauhon kunnantalo siirtyi One Wayn omistukseen vuodenvaihteessa. Siitä tulee koulutuskeskus, joka varustaa ihmisiä Jumalan valtakunnan työhön.

Työmme laajennuttua muutamassa vuodessa 40 paikkakunnalle syntyi suuri tarve omasta työkeskuksesta, josta käsin voisimme viedä nopeasti kotimaan missiota eteenpäin. Kurssi- ja koulutuskeskuksen suojissa varustetaan uusia ihmisiä evankelioimistyöhön, sielunhoitotyöhön, lapsityöhön, nuorisotyöhön, musiikkityöhön, vanhimmistotyöskentelyyn ym.

Suuri joukko ihmisiä on lähtenyt liikkeelle Jumalan valtakunnan työhön eri puolilla Suomea viime vuosina, ja he kaipaavat opastusta ja tukea uusissa haasteissaan. Koko Suomea ajatellen keskus sijaitsee keskeisellä paikalla, sillä ns. asumisen keskipiste Suomessa on hyvin lähellä uutta keskustamme. Hauho sijaitsee keskeisellä paikalla Suomea ja lähellä monia muita One Way -paikkakuntia. Hämeenlinnaan sieltä on matkaa 34 kilometriä.

Kurssikeskuksen ohella One Way Centeriin tulee kahvila ja kirjallisuustyön toimitila. Siellä käynnistyy myös opetuslapseuskoulu sekä Hauhon oma One Way -seurakunta.