Toivon Mediamissio 2021

ONE WAY LÄHTEE LIIKKEELLE!

One Way käynnistää vuoden pituisen Toivon Mediamission. Maailmanlaajuisen epidemian ja taloudellisen ahdingon keskellä meidän tehtävämme on tuoda toivoa sinne, missä toivottomuus ja näköalattomuus ajavat ihmiset pimeyteen.

Toivottomuuteen ei ole mitään syytä, sillä Jeesus Kristus on ylösnoussut ja elää. Se on yksinkertainen sanomamme TV:ssä, sosiaalisessa mediassa, katutapahtumissa, konserteissa, ovilla jaettavissa lehdissä ja kirjallisuudessa, auttavassa Toivon puhelimessa, hoitokodillamme ym. Koko One Way Missionin kotimaantyö toteuttaa yhdessä Toivon Missiota.

One Way on julkaissut oman missiokirjan, joka soveltuu jokaisen käteen, joka haluaa auttaa lähimmäistään löytämään pelastuksen tien. Sitä voi ostaa myös omaan käyttöön sekä muihinkin kuin One Way -seurakuntiin. Mun stoori- missiokirjasta voi tilata osoitteesta www.onewaykauppa.fi

Kaikkein tärkein työmuoto Toivon Missiossa on rukous. Koronaepidemian estäessä kokoontumiset vuoden alkupuoliskolla, valmistamme missiota rukouksin kaikkialla Suomessa. Esirukoukseen voi jokainen osallistua paikkakunnasta ja elämäntilanteesta riippumatta, sillä rukouksen silta ylettyy kaikkialle. Pyydämmekin nöyrästi jokaisen esirukousta työmme puolesta, jotta missio voi tehdä nimensä mukaisesti sen, mitä tämä kansa nyt kipeästi tarvitsee.

Missio käynnistyy heti kun koronaepidemian aiheuttamat esteet väistyvät.