Korona on koetellut myös vammaistyötä Intiassa

Vaikeimman pandemian aikana One Way -kylän työ Intiassa jouduttiin keskeyttämään, kun koko yhteiskunta meni lukkoon noin kuudeksi kuukaudeksi. Vammaisten lasten vanhempien hätää lisäsi toimeentulon ja ruuan loppuminen, kun heillä ei ollut työn tuomaa päiväpalkkaa. One Way -kylän henkilökunta kävi sulunkin aikana tapaamassa vammaisia lapsia ja heidän perheitään, jotka eivät voineet koronan vuoksi käydä poliklinikkakäynneillään. One Wayn kuukausittaisella tuella perheet saivat apua vaikeaan tilanteeseen.

Syyskuun alussa koronasulut poistettiin, ja kylän toiminta heräsi pitkän tauon jälkeen eloon. Lapset pääsevät taas fysioterapiaan ja tutkimuksiin. Rukousaiheena on ollut vielä Kaarisillan kuurojenkoulun avautuminen. Vaikeuksista huolimatta sydämistä nousee kiitos Jumalalle Hänen huolenpidostaan ja suojeluksestaan pandemian aikana.

Lue Swarna Kodalin terveiset Intiasta vammaisten lasten ystäville Raportti-lehdestä.