TV-kanavalla 30 uusia askeleita

One Way TV näkyy antennikanavalla 30 tavoittaen yhä lisää yleisöä. Kanava ottaa uusia askelia myös ohjelmatuotannossa.

Syyskuussa ohjelmistoomme tuli uusi ohjelmaformaatti One Way Special, joka myötäilee suoran lähetyksen toteutustapaa. Lähes koko lähetysajan kestävä ohjelma sai paljon kiitosta yleisöltä. One Way Special -lähetyksiä on tulossa jatkossakin sopivin väliajoin. Jatkamme myös suorien lähetysten valmistelua Digitan.

Monia uusia ohjelmasarjoja

Uutena ohjelmasarjana One Way TV -kanavalla on mm. Hengellinen johtajuus, jossa Tapani Suonto ja Pekka Pökälä käsittelevät johtajuutta Raamatun valossa. Mitä on terve johtajuus seurakunnassa? Miten se koskettaa kaikkia kristittyjä? Mitä on olla johtaja tämän päivän hengellisessä maailmassa ja millaisia haasteita siinä kohdataan?

TV-ohjelmien tuotantoa on myös Kuopiossa pastorimme Teppo Lehtomäen ja hänen tiiminsä kanssa. Teppo kuvaa myös uutis- ym. materiaalia eri puolilta maata kiertäessään Suomea. Esimerkkinä siitä Toivon terveiset, joka uutisoi Toivon Missiosta eri paikkakunnilla.

Koronan hellittäessä voimme aloittaa PK-iltojen ja monien muiden tapahtumien taltioinnin ja tuoda uutta katsottavaa sekä netti- että antennikanavalle. Hauholle rakennettavan One Way Centerin valmistuttua siellä aloitetaan mm. opetusohjelmia ja hengellisten tapahtumien TV-kuvaukset. Lisäksi tulemme kuvaamaan monia konserttitapahtumia.

Osa uusista ohjelmasarjoista ei mahdu kanavalle 30, vaan ne tullaan esittämään One Wayn nettikanavalla osoitteessa oneway.tv.

Teksti: Tapani Suonto

Lue lisää One Way TV:n uusista tuulista Raportti-lehdestä.

Tutustu, miten voit itse seurata One Way TV:n ohjelmia antenniverkossa, kaapeliverkossa, netissä tai somessa: One Way TV.