Toivon Missiot jatkuvat

Toivon Missio -tiimit ovat järjestäneet viime marraskuusta alkaen eri puolilla Suomea vanhan ajan evankelioimiskokouksia, joissa on pidetty esillä toivon ja pelastuksen sanomaa.

Useissa kokouksissa on ollut mukana niitä kuulijoita, joilla ei ole ollut vielä henkilökohtaista uskoa. Tiimi on saanut rukoilla joidenkin puolesta ja tullut myös itse puhutelluksi evankelioimistyön merkityksestä.

Erään tutkimuksen mukaan vuonna 2008 kymmenen prosenttia uskovista oli keskustellut Jeesuksesta jonkun uskosta osattoman ihmisen kanssa. Kymmenen vuotta myöhemmin sama luku oli enää vain kolme prosenttia. Toinen tutkimus osoitti sen, että 83 % uskoontuloista tapahtuu ystävyyssuhteiden kautta. Meistä jokaista tarvitaankin evankeliumin eteenpäin viemisen välikappaleina lähipiirissämme enemmän kuin koskaan. Emme voi voittaa koko maailmaa, mutta voimme voittaa yhden ihmisen maailman.

Muistathan tuleviakin Toivon Missio -iltoja rukouksin, että uskosta osattomat ihmiset löytäisivät tien kokouksiin, uskovat rohkaistuisivat pyytämään läheisiä niihin mukaan, ja että Pyhän Hengen läsnäolo saisi tehdä ihmisistä armoa tarvitsevia. Sinun ja minun rukouksillamme on todellista merkitystä Jumalan edessä.

 

Toivon Mission tulevat tilaisuudet:

6.2. Kuopio (Saastamoisenkatu 10), klo 16, Markus Sainio ja Toivon sade

10.2. Seinäjoki (Kasperinviitta 13), klo 18, Markus Sainio (tilaisuus peruttu)

13.2. Turku (Kataraistentie 7), klo 16, Teppo Lehtomäki ja Hope Singers

17.2. Saarijärvi (Ilolantie 14), klo 18, Jari Lindroos ja Toivon sade (tilaisuus peruttu)

25.2. Mikkeli (Porrassalmenkatu 15), klo 19 Teppo Lehtomäki ja Toivon sade

6.3. Kuopio (Saastamoisenkatu 10), klo 16, Jouko Kuusjärvi ja Toivon sade

18.3. Kajaani (Väinämöisenkatu 13), klo 18, Teppo Lehtomäki ja Toivon sade

Tarkempaa tietoa saat seuraamalla tiedotuskanavia sosiaalisessa mediassa.

 

Lue lisää:

Teppo Lehtomäen artikkelin Toivon Missio -kiertueesta voit lukea kokonaisuudessaan Raportti-lehdestä tästä linkistä (s. 10).

Toivon Missio sai Kotkassa seurakunnan liikkeelle jo ennen missioiltaa (s. 11)

Toivon Missio Lahdessa, Porvoossa, Joensuussa ja Kajaanissa (s. 12–13)