Italiassa evankelioidaan ystävyydellä ja yhteistyöllä

Henkilökohtaisten ihmissuhteiden kautta tapahtuva evankeliointi inspiroi vahvasti One Way Missionin työtä tämän päivän Italiassa. ”One Way Mission Italia” -ystäväverkosto laajenee myös sosiaalisen median avulla Suomen ja Italian välillä. Sen toiminta edistää juuri evankeliointia ja muita lähetystyöprojekteja sekä rohkaisee Italian uskovia ottamaan oman paikkansa Jumalan suunnitelmissa.

Yhteistyön piiriin kuuluu myös evankelisia, vapaaehtoisperiaatteella toimivia humanitaarisia avustusjärjestöjä sekä taiteellisen ja luovan ilmaisun kristillinen verkosto.

Vahva todistus Italian työn tuloksista oli tammikuussa pidetty ensimmäinen kokous uudessa ”Gesù è la Via” (Jeesus on Tie) -seurakunnassa Ferentinon kaupungissa. Seurakuntaa johtaa pastori Rocco Mestria.

Tuula ja Maurizio Secondin lisäksi One Way Missionin Italian työhön on liittynyt Birgitta Sihvo uutena koordinaattorina.

Lue Maurizion koko artikkeli Italian työstä Raportti-lehdestä (s. 25).