Tukikonsertti kaivojen rakentamiseksi Ugandaan

Saman taivaan alla -tukikonsertti kaivojen rakentamiseksi Ugandaan järjestetään Äänekosken Suolahtisalissa lauantaina 7.5. klo 16.00.

Saman taivaan alla -konsertti tarjoaa laajan kattauksen musiikkia, Merikannon iki-ihanista sävelistä Saint-Saens´n ranskalaisiin tunnelmiin, afro-amerikkalaisia spirituaaleja unohtamatta. Oopperalaulajat Päivi Karjalainen, Leena Liimatainen ja Tiina Sinkkonen musisoivat yhdessä pianisti Eric-Olof Söderströmin kanssa.

One Way Missionin Ugandan työn koordinaattori Leena Kinnunen kertoo konsertissa kaivohankkeesta kuvien ja filmimateriaalin kautta. Konsertin tuotolla tuetaan Ugandaan rakennettavia porakaivoja puhtaan juomaveden saamiseksi köyhille maaseutukylille.

Liput 20 euroa tuntia ennen ovelta. • One Way Mission ry, Rahankeräyslupa: RA/2018/604

Lue lisää One Way Missionin tekemästä työstä Ugandassa tästä linkistä.