Missioiden syksy

One Wayn Toivon Missio saa kuukaudeksi rinnalleen Se löytyi -mission, kun IRR TV:n käynnistämä valtakunnallinen mediakampanja alkaa Suomessa. Edessä onkin poikkeuksellinen missioiden syksy.

One Wayn käynnistämä Toivon Missio on ollut käynnissä jo yli vuoden, ja kokemuksemme lupaa hyvää tälle syksylle. Herätystä on ilmassa, ihmiset itse tulevat kyselemään, miten voisivat pelastua.

Kun eräältä henkilöltä kysyttiin, mitä hän toivoisi elämässään tapahtuvan, hän vastasi: – Että en joutuisi helvettiin.

Toinen henkilö vastasi, kun kysyimme, haluaisiko hän rukoilla syntisen rukouksen: – Sitähän varten minä tänne tulin!

Ihmisiä on tullut talven aikana uskoon joillakin paikkakunnilla tasaiseen tahtiin.

– Joka viikko joku tulee uskoon, ja ihmiset täyttyvät Pyhällä Hengellä jopa kesken kokouksen, raportoitiin eräästä One Way -seurakunnasta.

Toivon Pysäkeillä on tavoitettu yhä suurempia määriä ihmisiä, ja myös syvältä synnin siteistä pelastuneita on tullut seurakuntiin mukaan. Monet uudet uskovat aikovat osallistua evankelistakurssillemme.

Tällaiset uutiset ovat rohkaisevaa kuultavaa aikana, jolloin kristinusko on myös vastatuulessa. Herätystä ei mikään voima voi pysäyttää, kun Pyhä Henki on kanssamme viemässä evankeliumia eteenpäin. Missioiden aika on nyt.

Nyt on aika rukoilla

One Way on liikkeellä, ja syksyn aikana One Way -seurakunnat osallistuvat Se löytyi -missioon, mikäli resurssit vain riittävät panostamaan myös tämän mission haasteisiin. Siitä päättää jokainen seurakunta itsenäisesti.

Joka kuukausi kutsumme ihmisiä myös viikoksi Hauholle esirukoukseen maamme puolesta. Syksyllä tärkeinä aiheina ovat Se löytyi  ja Toivon Missio. Määrätietoinen ja vilpitön rukous on se ase, joka avaa kovimmatkin sydämet evankeliumille. Me rukoilemme menestystä kaikkeen hengelliseen työhön maassamme ja uskomme, että Jumalalla on edelleen hyvä suunnitelma kansaamme kohtaan.

Tervetuloa mukaan rukoilemaan, sillä rukous voi paljon, kun se on harras. Tervetuloa mukaan myös kaikkiin Missio-tapahtumiin. Jokaista tarvitaan!

Lue lisää hyviä uutisia Suomen One Way -seurakunnista Raportti-lehdestä (s. 18–19).

Seuraa syksyn missiotapahtumia paikkakuntasi seurakunnissa ja One Way Centerin ohjelmia tapahtumakalenterista.

Teksti: Tapani Suonto
Kuva: Pixabay