Raamattukoulu alkaa Hauholla ensi syksynä

One Way aloittaa syksyllä Raamattukoulun Hauhon One Way Centerillä.

Raamattukoulu on yhden vuoden mittainen paketti, johon kuuluu viisi lähiopetusjaksoa (syksyllä kaksi ja keväällä kolme), jotka toteutetaan Hauhon kurssikeskuksella vajaan viikon mittaisina jaksoina. Lähijaksojen välissä kouluun sisältyy myös itsenäistä opiskelua.

Raamattukoulu pyrkii varustamaan uskovia Jumalan valtakunnan työhön antaen siihen laajat valmiudet. Aiheet, joita koulussa käsitellään, liittyvät sitoutumiseen, palveluun, evankeliointiin, lähetystyöhön, puheiden valmistukseen, hengelliseen johtajuuteen ja seurakuntaan. Aiheet pohjautuvat Raamatun kirjoihin, joista käsiteltävät teemat nousevat.

Raamattukoulun yhtenä aiheena on ”kasva ihmisenä”, jota käsitellään jokaisessa lähiopetusjaksossa, ja joka siten on osa hengellistä kasvuprosessia Raamattukoulun aikana. Muut aiheet vaihtuvat lähiopetusjaksojen mukaan.

Opettajina on monia tunnettuja sananjulistajia, mm. Jari Korhonen, Teppo Lehtomäki, Allan Lindberg, Ensio Manni, Markus Sainio, Tapani Suonto ja Jari Välilä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteeseen toimisto@onewaymission.fi

Lähijaksot alkavat keskiviikkoisin klo 18 ja päättyvät sunnuntaisin klo 13

 • Jakso 1. 23.8.–27.8.2023
  aiheena Sitoutuminen ja palvelu Jumalan valtakunnassa
 • Jakso 2. 29.11.–3.12.2023
  aiheena Evankeliointi ja lähetystyö Raamatun valossa
 • Jakso 3. 10.1.–14.1.2024
  aiheena Sanan julistus ja puheiden valmistus
 • Jakso 4. 20.3.–24.3.2024
  aiheena Hengellinen johtajuus
 • Jakso 5. 22.5.–26.5.2024
  aiheena Seurakunta hengellisenä kotina

Lähijaksojen hinta: 160 € (sis. majoituksen, opetuksen ja ruokailun)

Seuraa myös One Way Centerin tapahtumakalenteria.